QEK – QENDRA PER EDUKIM KULINAR

GJEJ ZERIN TEND
 TE KULINARISE

NA SHKRUAJ >
NA TELEFONO >
APLIKO TANI >
Kuzhina është pasion. Ktheje në karrierë.
Ushqimi i mirë të ndryshon jetën. Në shumë drejtime. Vaktete mira të japin shëndet, energji e humor të mirë. Po sikur të të siguronin edhe jetesën?

Karriera juaj nis këtu.

Nëse e ke pasion gatimin eja dhe ktheje në karrierë me profesionistët e duhur, një rrjet të gjerë bashkëpunëtorësh, medije e veprimtari që i gjen vetëm në Qendrën për Edukimin Kulinar (QEK). Përveçteknikave e risive të kuzhinës bashkëkohore, do të mësosh edhe si të rivlerësoshtraditën shqiptare dhe gërshetimin me kultura të tjera kulinare, për të qenënjë shef i së ardhmes me dijet e aftësitë më të mira lokale e ndërkombëtare. Nëse do të shkëlqesh, zgjidh vendin e duhur.

Lexo më shumë >
500
Vite eksperienc Nga pedagogët
50-70%
praktikë mësimore
1
Programi i Unifikuar i vetëm në Qek
2000
Përsona të trjanuar

PROGRAMET TONA

Kurse Një Vjeçare
Do të zbulojmë së bashku kuzhinën ndërkombëtare e shqiptare, do të thellohemi në dije teknike të shkencës së të ushqyerit, si të hartojmë meny krijuese, si menaxhohet personeli në kuzhinë, aftësi organizimi dhe sipërmarrjeje.
MESO ME SHUME
Kurse Tre Mujore
Punon në kuzhinë po të duhen dije të shëndosha? Je kuzhinier amator me pasion të madh?
MESO ME SHUME

PEDAGOGET TANE

Sokol Prenga

Chef Kuzhine

Armand Kikino

Chef Kuzhine

Mukades Memajdini

Drejtor Ekzektutiv

Rigels Rumani

Drejtor Ekzektutiv

Mukades Memajdini

Mësuese Specialiste

Rigels Rumani

Chef Kuzhine

AKTIVITETET E QEK

Use these cards when you want to display content with an image, such as a blog post or product. They’re built with CSS grid to enable the 3-column layout. When you select the “Cards Grid Container,” you’ll see a red icon on the top right. Click the icon to edit the number of columns, the column gap, and more!

Biser Mora, Brač Kroaci

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

South Outdoor Festival

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

QEK te Mrizi i Zanave

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

ME SHUME

AKTIVITETET E QEK

Studentët e QEK përfshihen në seri aktivitetesh gjatë periudhës së kursit.

Biser Mora, Brač Kroaci

Në muajin Prill, “QEK” në bashkëpunim me shkollen...

South Outdoor Festival

Në këtë aktivitet, “QEK” në bashkëpunim të ngushtë me...

QEK te Mrizi i Zanave

Nuk kish vend më të mirë për të parë e vizituar për...

Biser Mora, Brač Kroaci

Në muajin Prill, “QEK” në bashkëpunim me shkollën kulinare...

South Outdoor Festival

Në këtë aktivitet, “QEK” në bashkëpunim të ngushtë me shkollën....

QEK te Mrizi i Zanave

Nuk kish vend më të mirë për të parë e vizituar për brezat e rinj në kuzhinë, ku...

STUDENTëT E DIPLOMUAR

Fistek Fisteku

Kuzhinier
Restorant Plaza
Lexo Biografine >

Filan Rama

Pasticier
Pasticeri Koko
Lexo Biografine >

Blerina Bora

Kuzhiniere
Restorant Pora
Lexo Biografine >

TRajnimet e bizneseve nga qek

Rugovë, Kosovë 29-30/10/2020

Trajnim per bujtinat e Kosovës për "High Scardus Trail"

Lexo Më Shumë >
Rapdisht, Dibër 24-25/10/2020

Trajnim per bujtinat e Shqiperies për "High Scardus Trail"

Lexo Më Shumë >
Tirane 20-23/10/2020

Trajnim me mësuesit e praktikës të shkollave kulinare të Shqipëriesë

Lexo Më Shumë >

PËRFITO NGA QEK

Punëso Studentët

Nëse je një sipërmarrës ose profesionist nëindustrinë e ushqimit dhe po kërkon nxënës vërtet të kualifikuar me njohuritëmë të mira të kuzhinës bashkëkohore ndërkombëtare, po edhe të traditësshqiptare, ke gjetur vendin e duhur. Telefono ose na shkruaj.

Bibloteka Enogastronomike

QEK ka ndërtuar pranë selisë së saj një bibliotekë me botime që kanë të bëjnë me sektorin enogastronomik, nga vende të ndryshme të botës si dhe nga Shqipëria. Qëllimi kryesor është pasurimi me botime të larmishme nga sektori, si dhe propozimi i botimeve në gjuhën shqipe përsa i përket tematikave sektoriale të trajtuara.

Chef 's Table

Kjo inisiativë, tashmë e konsoliduar në shumë vende të botës, do të propozohet edhe në Tiranë nga QEK. Me raste të caktuara, shefat shqiptarë, në bashkëpunim me kursantët do të organizojnë evente degustative unike dhe të papërsëritshme për një numër të kufizuar personash, që do të mund të konsumojmë produktet e përgatitura, pranë ambienteve të QEK.

Tryeza e Shijes

Qendra për Edukim Kulinar do të sjelli në qytetin e Tiranës një përvojë të re dhe krejtësisht unike. Theksi kryesor i çka “Tryeza e Shijes” do të ofrojë, konsiston mbi promovimin e kulturës tradicionale të gatimit dhe prodhimeve shqiptare, por sigurisht pa harruar dhe kuzhinat më në zë rajonale dhe botërore.
Puneso Nxenesit

Whether you’re looking to add entry-level staff or source seasoned executive chefs or general managers, the ICE alumni network is your resource for talented candidates.

POSTO OFERTEN
Tryeza e Shijes

Theksi kryesor i çka “Tryeza e Shijes” do të ofrojë, konsiston mbi promovimin e kulturës tradicionale të gatimit dhe prodhimeve shqiptare, por sigurisht pa harruar dhe kuzhinat më në zë rajonale dhe botërore.

Bibloteka Enogastronomike

QEK ka ndërtuar pranë selisë së saj një bibliotekë me botime që kanë të bëjnë me sektorin enogastronomik, nga vende të ndryshme të botës si dhe nga Shqipëria.

MERR HUA
NË INSTAGRAM

BLOG I QEK

Kombinimi i dijes dhe eksperiences është cfarë e dallon një shef nga të tjerët.

Nisë rrugetimin tënd sot.

Kërko më shumë detaje rreth mësimdhënies, programit mësimor dhe zhvillimit të saj. Kontakto me drejtusit e QEK për pytjet që ke ose nëse ke dëshir te kryesh një vizit në ambientet e QEK.

Qëndra për Edukimin Kulinar (QEK) fuqizon dhe rivlerëson traditën shqiptare të kulinarisë nepërmjet edukimit dhe krijimit të produkteve të reja

Rr. “Muhamet Gjollesha”,Pallati 32, Shkalla 6,
1001, Tiranë
Tel: +355676544245

Na ndiqni

Qek

Kuzhina eshte pasion. Ktheje ne karrier.
Qëndra për Edukimin Kulinar (QEK) fuqizon dhe rivlerëson traditën shqiptare të kulinarisë nepërmjet edukimit dhe krijimit të produkteve të reja
RR. MUHAMET GJOLLESHA
Përball Tatimeve
PALLATI 32, SHKALLA 6
1001, Tiranë
TEL: +355676544245
EMAIL: info.qek@gmail.com

Ngjarjet e fundit

Aktivitetet, artikujt e blog,
ADRESA EMAIL
PËR MË SHUMË
© 2020 Qëndra për Edukim Kulinar. All Rights Reserved.
Created by XXX XX